NIEUWS

Speler van de maand februari: Nils Vaderispallie

Proficiat "Sjakie" met je sterke prestaties in de maand februari.Waaraan zijn die prestaties te danken?

Tijdens de drie wedstrijden in februari hielden we 2 maal de nul en speelden we gelijk tegen het sterke Lotenhulle met een 7 op 9 als logisch gevolg.Vooral in die laatste wedstrijd werden we verdedigend zwaar op de proef gesteld. Als de ploeg goed staat, is het makkelijker om zelf ook goede prestaties af te leveren. Sportief liep alles goed maar naast het veld werden we met zeer pijnlijk nieuws geconfronteerd. Noodgedwongen hebben we veel te vroeg afscheid moeten nemen van Diego.

Ben je tevreden over je eigen seizoen? Wat zijn de werkpunten?

Over het algemeen ben ik zeker tevreden, de resultaten zijn goed en de sfeer nog beter. Wat wil een mens nog meer?Alles kan altijd beter maar ik zie twee concrete werkpunten voor mezelf: meer leiding nemen en proberen om af en toe een doelpuntje mee te pikken.

Je speelt nu al een tijdje centraal achterin, geniet die positief ook je voorkeur?

De laatste jaren speelde ik meestal op de rechtsback positie, tot op heden draagt deze positie nog altijd lichtjes mijn voorkeur. Maar centraal of rechts achterin voor mij maakt het eigenlijk niet veel uit. Ik probeer gewoon mijn steentje bij te dragen op de plaats waar de coach mij zet.

Donk staat momenteel 5de..speelt Excelsior eindronde?

Het puntenverschil tussen nummers 3 & 5 is slechts 1 puntje, alles is dus nog mogelijk. Simpel zal het niet worden aangezien we de top 3 nog treffen in de laatste 5 wedstrijden.We zullen er alles aan doen om de eindronde te halen want dit zou een unieke ervaring zijn voor Donk en mezelf.

Deze week is Danny Vannevel voorgesteld als nieuwe voorzitter. Een goeie beslissing volgens jou?

Dat zal de toekomst moeten uitwijzen maar ik heb er alvast vertrouwen in.