NIEUWS

Driepunter op kermisweekend

Naar jaarlijkse traditie speelt het fanionelftal op het Donkse kermisweekend zijn wedstrijd op zaterdagavond. Dit jaar was het SK Merelbeke die op bezoek kwam.

Mooi weer, veel supporters en een uitgelaten kermissfeer. Alles was aanwezig om er een topavond van te maken al speelde het scenario van verleden jaar, toen Donk de betere ploeg was doch bibberend in extremis een gelijkspel uit de brand sleepte, door menig hoofden.

Dit jaar echter niets van dat. Na 1 minuut prikte spits Cauwels reeds de eerste van de avond tegen de netten.

Het werd snel duidelijk dat ook Merelbeke niets kon inbrengen tegen Donk. Na goals van Van Cauwenberghe en de tweede van Cauwels gingen we rusten met een 3-0 stand. Enige smet op de eerste helft was de blessure van Demeester die van het plein werd gestampt en zelfs de fout niet mee kreeg.

In de tweede helft ging Donk gewoon op zijn elan door en legde er nog eens drie in het mandje. Tierenteyn en 2x Bleyaert waren de schutters van dienst.

9 op 9 dus net zoals de beloften die ook hun wedstrijd eerder op de dag op Merelbeke wisten te winnen met 0-5.

Dit verdiende een feestje en zo geschiedde. Er werd nog tot in de vroege uurtjes gedanst op de fuif ingericht door de jeugd van Excelsior Donk. En zo werd de samenhorigheid in Excelsior Donk nog eens in de verf gezet.