NIEUWS

Fanions niet scherp genoeg op Destelbergen

Afgelopen zondag ging Donk op zoek naar de drie punten en de bijhorende eerste periodetitel.

Van in het begin werd echter duidelijk dat Destelbergen veel scherper en gretiger in de wedstrijd zat. Buiten een grote kans voor Verdonck in de beginfase kwam Donk er in de eerste helft niet aan te pas. We gingen rusten met een 2-0 stand en veel werk voor Donk op de plank.

In de tweede helft kwamen de fanions wel in hun spel en toen er een rode kaart volgde voor de thuisploeg geloofde iedereen er terug in.

De kansen voor Donk kwamen. Verdonck en Cauwels kwamen oog in oog te staan met de thuiskeeper doch faalden jammerlijk. Toen Donk een penalty kreeg die niet werd omgezet door De Meester werd duidelijk dat dit niet de dag van Donk zou worden. Integendeel. De thuisploeg scoorde nog een derde keer waarna de eerredder van Cauwels er niet echt meer toe deed.

In de slotfase speelde Donk alles of niets en liep het nog tegen een counter aan. 4-1 was de einduitslag.

Donk staat nog steeds eerste in het klassement met een mooie 27 op 30. Nu zondag speelt Donk thuis de klepper tegen Ertvelde, het nummer twee in het klassement. Kan Donk punten pakken dan is de eerste periodetitel alsnog een feit. Alle supporters op post!!!

De beloften wonnen hun thuiswedstrijd tegen Destelbergen overtuigend met 3-0 een staan afgetekend op de eerste plaats!