NIEUWS

Gelijkspel in Heusden

De fanions trokken zondag naar het verre Heusden.

Corthals, Demeester en Vancauwenberghe waren geschorst waardoor de ploeg hier en daar werd gewijzigd.

Donk begon niet slecht doch het verschil met de eerste helft van vorige week was groot.

Spits Cauwels besloot op de paal en even later kreeg Donk een penalty na een fout in de zestien. Derde penalty in drie weken tijd, de eerste twee werden gemist. Stijn Vanderhaeghe legde vastberaden de bal op de stip en besloot hard rechtdoor. Jammer genoeg was de bal te laag en kon de keeper de strafschop stoppen. Derde misser dus. Donk zit stilaan met een penaltycomplex...

Tot overmaat van ramp kwam Heusden wel tot scoren waardoor Donk tot achtervolgen aangewezen was.

De tweede helft was er één van goede bedoelingen doch veel meer was het niet echt.

10 minuten voor affluiten scoorde de pas ingevallen Schreel de gelijkmaker. Donk probeerde nog en Heusden plooide maar scoren zat er niet meer in.

Puntenverlies dus tegen godbetert Heusden B waardoor Donk de eerste plaats kan kwijtraken aan Ertvelde dat 1 match minder heeft gespeeld.

De beloften namen het vrijdagavond eveneens op tegen Heusden. Donk stond aan de rust 2-0 voor doch slaagde er nog in hun voorsprong weg te geven. Heusden kwam langszij in een bij momenten zeer potige wedstrijd. Ook de beloften kregen een strafschop en captain Wouter 'magic wilders' Wille toonde hoe het wel moet. De beloften wonnen met 3-2 en blijven op kop met 6 punten voorsprong op Destelbergen.