Beloften herfstkampioen!

November 30, 2016

 

Afgelopen vrijdag namen de beloften het op tegen Waarschoot.

Al van bij de start was duidelijk dat dit Waarschoot niet veel kon inbrengen tegen Donk. Het onderging de wet van de sterkste en incasseerde liefst 6 doelpunten. Eindstand 6-1 waardoor de beloften herfstkampioen zijn!

De beloften traden aan in de nieuwe truitjes gesponsord door BDD Mechanic Solutions. BDD, reeds enkele jaren trouwe sponsor, schonk de beloften eveneens thermische longsleeve shirts die op deze koude vrijdagavond duidelijk gesmaakt werden door de spelers!

De eerste wedstrijd van de terugronde is op vrijdag 9 december. Dan spelen de beloften thuis tegen Lembeke.

Please reload

NIEUWS

Excelsior Donk - Voetbalclub 4e Provinciale A - Oost Vlaanderen

Paardekerkhof 30 - 9990 Maldegem - website by Llama

  • Instagram Clean
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean