NIEUWS

Fanions te sterk voor Oostakker

Afgelopen zondag nam de fanionploeg het op tegen Oostakker. Na enkele mindere resultaten was een driepunter een must. Het werd eveneens een prettig terugzien voor Verdonck, die in de zomer Oostakker inruilde voor Donk.

Al na twee minuten was het prijs: spits Cauwels deed de netten trillen en Donk kwam al meteen op voorsprong. 1-0 was tevens de ruststand in een partij die door Donk werd gecontroleerd. De toeschouwers zagen enkele mooie combinaties en ook de snelheid van uitvoering was gevoelig hoger dan afgelopen wedstrijden. De terugkeer van Demeester zal daar niet vreemd aan zijn geweest.

In de tweede helft kon Donk nog twee keer scoren (Tierenteyn en Vanderispaillie) waardoor de 3-0 zege een feit was.

Donk staat door de winst op de tweede plaats op 3 punten van leider Ertvelde.