NIEUWS

Jago voor de bijl

In de laatste wedstrijd van 2016 namen de fanions het op tegen Jago St-Amandsberg. Jago, een ploeg in opbouw, won de vorige wedstrijd tegen VV 9000 Gent met overtuigende 5-0 cijfers waardoor Donk op zijn hoede was.

Veel spanning was er niet echt. Na nog geen half uur spelen zorgden Demeester, Verdonck en Cauwels (2x) voor een geruststellende 4-0 voorsprong.

Na een penaltygoal van Demeester slaagde Jago erin om twee keer tegen te prikken doch dit was slechts een doekje voor het bloeden. Nog eens Cauwels en Tierenteyn legden de 7-2 eindcijfers vast waardoor 2016 wordt afgesloten op een mooie tweede plaats op 3 punten van leider Ertvelde. Spits Cauwels was met drie doelpunten 'man van de match'.

De beloften verloren hun laatste wedstrijd op het veld van Jago jammer genoeg met 4-1 doch blijven nog steeds eerste met twee punten voorsprong op Ertvelde.

Beide ploegen zijn mooi op schema en kunnen zich in alle rust voorbereiden op de eerste wedstrijden van 2017. Op vrijdag 6 januari nemen de beloften het thuis op tegen Merelbeke terwijl de fanionploeg zondag naar Merelbeke trekt.