NIEUWS

Donk ontgoochelt niet in topper

De eerste thuismatch van de fanionploeg na de receptie wordt naar ondertussen jaarlijkse gewoonte voorafgegaan door het aperitiefconcert. De NRJ-band gaf zoals we dat gewend zijn het beste van zichzelf en dat was op het plein niet anders. Donk gaf er partij aan de nummer 5 in de stand, Boekhoute.

De laatste noten waren nog maar pas gespeeld toen spits Cauwels in 2 minuten evenveel keer de bal tegen de netten prikte. Op het half uur dikte Van Cauwenberghe aan tot 3-0 waardoor Donk met een geruststellende voorsprong naar de koffie kon.

Een kwartier in de tweede helft scoorde Boekhoute de 3-1 doch Donk twijfelde niet aan eigen kunnen en Tierenteyn zette vlak voor affluiten de 4-1 eindstand op het bord.

Man van de match was Glenn Cauwels die ondertussen al aan 18 treffers zit.

Na de uitschuiver van vorige week op Merelbeke toonden spelers en staff dat de fanionploeg terecht op de tweede plaats staat en nog niet is uitgeteld voor de oppergaai! Mooie inspanning van de ganse groep!

Donk volgt op 5 punten van leider Ertvelde en staat 3 punten voor op de nummer 3 VV 9000 Gent. Nummer 4 Destelbergen volgt al op 7 punten.

De wedstrijd van de beloften werd door de weersomstandigheden afgelast. Hun achtervolger Destelbergen verloor waardoor Donk aan de leiding staat met 3 punten voorsprong én een wedstrijd minder gespeeld.