NIEUWS

Winst in Ursel

De fanionploeg trok afgelopen zondag naar Ursel B. Ursel kostte Donk afgelopen jaren meer dan eens punten. Wou Donk blijven meedoen aan de top dan moest een slippertje zoals vorig seizoen op Ursel absoluut vermeden worden.

Het werd dit jaar echter geen probleem voor Donk dat als een sterk blok op het terrein stond.

Verstrynge, sinds lang opnieuw in de basiself, bedankte op het half uur met een doelpunt. Veel hoop kregen de mannen van Ursel niet want een klein kwartier later prikte Cauwels de 2-0 tegen de netten.

Donk bleef geconcentreerd en toen Michielsen nog een owngoal maakte stond de 0-3 eindstand op het bord. Sterke match van Donk dat vrijwel niets weggaf aan Ursel.

Man van de match was Arne Schreel die ondertussen een vaste waarde is geworden centraal in de defensie.

De beloften herpakten zich na het onverwachte puntenverlies in Sleidinge en stuurden Evergem met een 7-2 pandoering terug naar huis. De beloften blijven leider in het klassement.

Ondertussen velde de bond een verdict over de stilgelegde wedstrijd tegen Avrasya. Ondanks dat Donk 2-0 voor stond kreeg de wedstrijd toch een 5-0 uitslag in het voordeel van Donk. Donk staat dus terug op 1 punt van leider Ertvelde.

Zondag nemen de fanions het thuis op tegen Muide Gent. Iedereen op post!