NIEUWS

Donk terug op kop

Afgelopen zondag kwam Muide Gent op bezoek. De heenwedstrijd verliep niet zonder (figuurlijke) slag of stoot waarbij Donk via de groene tafel de drie punten verkreeg. Het werd afwachten hoe het vandaag zou lopen...

Donk startte goed en kreeg verschillende kansen. Het was topschutter Cauwels die er na een halfuur spelen 2-0 van maakte. Hierna verloor Donk ietwat de greep op de wedstrijd en lukte Muide vanop de stip de aansluitingstreffer. Kort na hun treffer schoot Muide nog eens op de lat waarbij Donk goed wegkwam.

We gingen rusten met een krappe voorsprong. Donk kreeg heel wat kansen doch het vizier stond (nog niet) scherp genoeg.

Na de rust werden de toeschouwers echter wel verwend door onze spelers. In 25 minuten deed Donk de netten maar liefst 6 keer trillen. Muide terug naar huis met een 8-1 pak voor de broek.

Doelpuntenmakers waren Cauwels (4), Demeester (2) en Stijn Vanderhaeghe (2).

Cauwels werd door de supporters verkozen tot 'man van de match'.

Omdat Ertvelde bleef steken op een gelijkspel in Heusden springt Donk naar de koppositie van het klassement. Het heeft 1 punt voorsprong op Ertvelde en 6 punten op VV 9000 Gent.

Het belang van de wedstrijd in Ertvelde stijgt week om week. Daarom last Donk een bus in om met de spelers en supporters de verplaatsing naar Ertvelde (11 maart) te maken. Inschrijven is mogelijk via Alex.

De beloften wonnen hun wedstrijd bij VSV Gent met 1-6 en blijven leider. De voorsprong op Ertvelde is echter geslonken tot 5 punten waarbij Ertvelde nog een wedstrijd tegoed heeft.