NIEUWS

Moneytime voor Donk

Het is moneytime voor Excelsior Donk. De laatste rechte lijn van de competitie is ingezet. Donk telt 1 punt meer dan concurrent Ertvelde en kan zich eigenlijk geen misstap veroorloven.

Op de vorige speeldag trokken de fanions naar Poesele. Poesele, dat toch ietwat wisselvallende resultaten boekte, hield enkele weken geleden thuis Ertvelde in bedwang zodat Donk op zijn hoede was.

De wedstrijd begon goed voor Donk dat al na enkele minuten de score opende. Poesele wist kort erna gelijk te maken waardoor alles te herdoen was.

Wat Donk daarna tentoonstelde was pure klasse. Met tiki taka voetbal werd Poesele van het kastje naar de muur gespeeld. Het werd (opnieuw) een doelpuntenfestival voor Donk dat nog 7 keer scoorde. Dat Poesele kort voor affluiten een tweede eerredder scoorde was slechts een voetnoot. Doelpuntenmakers voor Donk: Verdonck (2), Cauwels (3), Van Cauwenberghe, Demeester en Roelandts.

Man van de match was Kenny Tierenteyn.

Zowel Ertvelde, Destelbergen als 9000 Gent moeten de revue nog passeren doch Donk toonde dat het klaar is voor deze toppers.

De beloften hadden geen kind aan Boekhoute dat een droge 0-5 om de oren kreeg.

Beide ploegen nog steeds 'top of league'!.