NIEUWS

Destelbergen blij met punt in Donk

Donk stond voor de weken van de waarheid. Met een thuiswedstrijd tegen Destelbergen gevolgd door de verplaatsing naar Ertvelde kon de strijd om de titel wel eens in een definitieve plooi worden gelegd.

Thuis tegen Destelbergen maakten de weergoden het er niet makkelijker op. Een stevige wind zorgde ervoor dat het moeilijk spelen was. Destelbergen had in de eerste helft het voordeel met de wind in de rug doch slaagde er niet in om dit voordeel uit te buiten. Donk hield redelijk makkelijk stand waardoor we gingen rusten met een 0-0 tussenstand.

In de tweede helft had iedereen een vlot scorend Donk verwacht doch niets was minder waar. Het ging moeilijk en stilaan werd duidelijk dat Destelbergen een puntje in Donk als overwinning beschouwde. Destelbergen wilde niet en Donk kon het niet. Een teleurstellend resultaat voor Donk, een feestje voor Destelbergen.

Het verandert voor Donk echter niets. Volgende week moeten er punten gehaald worden in Ertvelde.

De beloften gingen kansloos onderuit in Destelbergen en verloren met 3-0 cijfers.