NIEUWS

Winst tegen Heusden

Na de verloren wedstrijd in en tegen titelconcurrent Ertvelde stond Donk voor de moeilijke taak om de rug opnieuw te rechten en de laatste wedstrijden van het seizoen voor te bereiden. Eerstvolgende in de rij was Heusden B waartegen Donk nog iets recht te zetten had.

De wedstrijd begon goed en het was Verdonck die de score opende voor Donk. Het bleek een moeilijke wedstrijd te worden met alweer een sterke wind die blies over de Donkse velden. Heusden kwam langszij waardoor we gingen rusten met een gelijke stand.

Na de rust trachtte Donk de wedstrijd naar zijn hand te zetten en het was weer Verdonck die in het begin van de tweede helft de 2-1 tegen de netten prikte.

Stijn Vanderhaeghe die zeer bedrijvig was dikte zijn totaal ook aan met twee treffers waarvan eentje vanop de stip. Net voor affluiten pikte ook de pas ingevallen Dieter Vanderhaeghe zijn (ietwat speciaal) doelpuntje mee. Eindstand 5-2.

Captain Glenn Corthals speelde een oerdegelijk partij en werd door de supporters verkozen tot 'man van de match'.

De wedstrijd van de beloften werd een waar doelpuntenfestival. In Heusden werd het maar liefst 4-9.