NIEUWS

Beloften Donk kampioen!

Onder een stralende zon verzamelden de spelers en supporters aan de kantine van Donk waar twee bussen klaarstonden om hen naar Waarschoot te brengen.Waarschoot was de laatste tegenstander van Donk en dus de laatste ploeg die Donk nog van de titel kon houden.Bij aankomst overspoelde de geel-zwarte armada de terreinen en kantine van Waarschoot en werd hier en daar al lichtjes feestgevierd. Iedereen had er het volste vertrouwen in...

Bij het wedstrijdbegin had Donk duidelijk het overwicht. Van zenuwen was geen sprake.Donk voetbalde goed en kwam al vlug enkele keren tot scoren. Toen een agressieve speler van Waarschoot nog de rode kaart onder de neus geschoven kreeg was de titel al bijna een zekerheid.Waarschoot kwam nog twee keer tot scoren maar dit was meer aan concentratieverlies van Donk te wijten dan aan kunde van de tegenstander.

Uiteindelijk werd het 2-6 en dan vergat captain 'Magic Wilders' nog te scoren vanop de stip...

Na het laatste fluitsignaal barstte dan ook een feestje los op en naast het terrein en konden de speciaal voorziene kampioenschapsshirts worden aangetrokken.

Alle spelers en supporters werden terug verwelkomd aan de kantine waar alles in gereedheid was gebracht voor een feestje dat doorging tot in de late uurtjes.Dit was slechts een voorsmaakje want het bestuur voorziet in mei nog een feestavond waar zowel de fanions als de beloften nogmaals zullen gevierd worden. Ook de fanionploeg heeft er immers een prachtig seizoen opzitten en strijdt nog voor de promotie via de eindronde. Ook is er dan de uitreiking van de trofee voor speler van het seizoen 2016-2017. Tot dan!