NIEUWS

Driepunter in Bassevelde

Afgelopen weekend moesten de fanions vol aan de bak in en tegen Bassevelde.

Het beloofde geen senicure te worden want de beloften gingen daags voordien met maar liefst 0-7 de boot in tegen Bassevelde.

In de eerste helft was Donk de betere ploeg en dat resulteerde in een doelpunt van Meneve die zijn vierde goal van het seizoen maakte.

In de tweede helft was de thuisploeg beter doch de organisatie van Donk bleef standhouden. Er werd gevochten voor elke meter en een sterke collectief zorgde ervoor dat de drie punten richting Donk gingen. Bassevelde verdiende een punt maar botste tegen een uitgekookt en volwassen Donk.

De 'man van de match' was dit keer de ganse ploeg wegens de sterke collectieve prestatie.

Donk samen met Boekhoute op kop van het klassement. In de strijd voor de eerste periodetitel resten ons nog 2 wedstrijden. Eerste tegenstander is ST Muide Gent B komende zondag om 15:00 uur. Alle supporters op post!