NIEUWS

Muide geen partij voor Donk

Nog twee wedstrijden restte geel/zwart in de strijd om de eerste periodetitel. Boekhoute hield gelijke tred maar stond ruim op kop wat betreft doelpuntensaldo dus het was zaak om tegen Muide met ruime cijfers het verschil te maken.

Al snel werd duidelijk dat dit Muide geen strobreed in de weg zou leggen voor Donk. Bij de koffie stond het al 3-0. Drie keer Cauwels die duidelijk terug meedoet voor de titel van topschutter van de reeks.

In de tweede helft hetzelfde beeld. Donk deed nog vier keer de netten trillen en zelf kon het de nul houden. Zelfs met een rode kaart voor Van Cauwenberghe na iets meer dan een uur spelen konden de mannen van Gent geen vuist maken. Duidelijke 7-0 overwinning voor de thuisploeg dus.

Man van de match was spits Glenn Cauwels die 4 doelpunten maakte.

De topper tussen Boekhoute en Vinderhoute werd met een 3-1 overwinning in het voordeel van Boekhoute beslecht.

Boekhoute en Donk hebben hetzelfde doelsaldo maar Boekhoute blijft op kop met 4 doelpunten meer gescoord.

In de laatste wedstrijd van de eerste periode moet Donk naar St Denijs B terwijl Boekhoute naar het nummer laatst Jago moet.